Park de Zevenloft

Zuidplas - Groot Hitland
Actueel aanbod

€ 729.000,- tot € 849.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
202 - 227m2
Kaveloppervlak
384 - 743m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 7

Over dit project

Zevenhuizen - Park de Zevenloft
De bouw is al gestart! Let op: Nog maar één woning beschikbaar

Park de Zevenloft is een kleinschalig, sfeervol nieuwbouwplan bestaande uit 16 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa met veel ruimte en comfort in en rondom het huis. De royale (geschakelde) villa’s zijn gelegen op riante percelen, waar thuiskomen écht tot rust komen betekent. Elke villa beschikt over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Op zoek naar een geschakelde villa met volop ruimte en mogelijkheden?
Dan is wellicht één van deze bijzondere geschakelde villa’s iets voor u. Met deze villa kiest u echt voor ruimte: de villa heeft een breedte van 6,6 meter en een woonoppervlak vanaf ca. 202 m². De woningen hebben in basis maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping.

De begane grond is zeer ruim en licht en biedt hierdoor volop mogelijkheden om het naar eigen smaak in te richten. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Deze geschakelde villa is hiermee uitermate geschikt voor grote(re) gezinnen.

U kunt twee auto’s parkeren op eigen terrein en u beschikt over een inpandige stenen garage aan de zijkant van de woning. De kavels zijn zo ruim van opzet dat er voor tuinliefhebbers voldoende ruimte is om zich volledig uit te leven. De kavels zijn vanaf ca. 417 m². Een heerlijk rustige plek om te wonen en van zoveel gemakken voorzien, dat u nooit meer hoeft te verhuizen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park de Zevenloft
Prijs
€ 729.000,- tot € 849.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden