Koningskwartier - Aan de Laan

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zuidplas - Groot Hitland
Actueel aanbod

€ 499.000,- tot € 785.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
146 - 188m2
Kaveloppervlak
152 - 557m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Wonen Aan de Laan

NOG SLECHTS TWEE WONINGEN BESCHIKBAAR! NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR VOOR MEER INFORMATIE.

Aan de Laan is het vervolg van het ‘grote’ nieuwbouwplan Koningskwartier. Tegelijkertijd is het een deelplan dat op zichzelf staat. In ieder geval door de locatie, die iets meer richting het dorp Zevenhuizen opschuift. Wat Aan de Laan herkenbaar Koningskwartier maakt is de indeling van de wijk. Ook hier vindt u straks verschillende woningtypen, ruim van opzet en omgeven door groen. En inderdaad: gelegen aan de laan die het plan doormidden deelt.

In Aan de Laan vindt u straks vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, vierkappers en eengezinswoningen. Het eerste wat straks in het oog springt als de wijk af is, is de architectuur. Vertrouwd, dorps, en vooral herkenbaar. Aan de Laan heeft de sfeer van een wijkje dat altijd al onderdeel is geweest van Zevenhuizen.

Het zijn vooral de details die de wijk maken. Zoals de dwarskappen die de straten een afwisselend beeld meegeven. Ramen zijn in vlakken verdeeld. Ornamenten aan de gevel brengen variatie. De rode baksteen wordt hier en daar doorbroken door ‘spekbanden’: brede horizontale stroken van wit metselwerk die de woningen nog meer allure geven.

Woningen tot 12 meter diep
Zeker zo opvallend is de ruimte die u er krijgt. De woningen combineren een breedte van 5,70 of zelfs 6,00 meter met een forse diepte. Ruim 10 meter bij de eengezinswoningen, tot zelfs meer dan 12 meter bij de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande villa’s. Daardoor heeft u ook op de verdiepingen extra vierkante meters tot uw beschikking.

Berekend op de toekomst
Extra pluspunt van een nieuwbouwwoning: geen zorgen meer over de energievoorziening, in ieder geval niet over de betaalbaarheid. Daarom bent u niet langer meer afhankelijk van gas. Vloerverwarming en -koeling maken ook hinderlijke radiatoren overbodig. Een stevige isolerende schil om uw woning helpt mee om de warmte binnen te houden. En met zonnepanelen heeft u zelfs een eigen ‘elektriciteitsbedrijf’ op het dak. Genoeg om de energienota een flink stuk omlaag te brengen. Kies voor de optie om extra panelen te laten installeren en uw nota wordt nóg vriendelijker.

Maak een keuze uit de vele opties
‘Standaard’ zijn het al complete woningen, de 24 woningen van Aan de Laan. Toch een voorkeur voor een iets andere uitvoering? Of zelfs nog meer ruimte dan u nu al heeft? Eén blik op de optielijst laat zien dat u nogal wat mogelijkheden heeft om uw woning helemaal naar uw wensen te laten opleveren. Afhankelijk van het woningtype van uw voorkeur is dat bijvoorbeeld een uitbouw van de woonkamer, met 2,40 meter. Openslaande deuren of schuifpuien maken de entree naar de tuin extra uitnodigend. Slaapkamers kunnen naar wens worden samengevoegd, de badkamer en de technische ruimte kunnen worden vergroot. U kunt een bergruimte vóór of achter laten neerzetten. Die keuzevrijheid geeft u de zekerheid dat u straks een woning heeft die voelt alsof u die zelf heeft bepaald.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskwartier - Aan de Laan
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 24 beschikbaar
Prijs
€ 499.000,- tot € 785.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden