Zuyderkroon fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zuidplas - Zuidplas
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 810.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 180m2
Kaveloppervlak
134 - 579m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Zuyderkroon wordt een prachtige, nieuwe wijk in Zevenhuizen-Zuid. De woningen komen tussen het oude dorp van Zevenhuizen en de Knibbelweg. Hier is het heerlijk landelijk wonen, maar dan wel met het centrum van Zevenhuizen heel dichtbij. Je fietst er in een paar minuten naartoe. Daarbij ben je ook zo bij de Rottemeren, de Eendragtspolder en de grote steden. Zo rij je in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A19. Steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. Het beste van twee werelden vindt elkaar in Zuyderkroon!

Binnen het plan worden in totaal circa 111 woningen met een ruime verscheidenheid aan woningtypen gerealiseerd. Fase 1 is inmiddels volledig uitverkocht. In de 2e fase heb je, net als bij fase 1, de keuze uit twee-onder-een kapwoningen, levensloopbestendige woningen en rijwoningen, maar dit keer vind je ook vrijstaande woningen en een variatie in de rijwoningen terug in het aanbod. Alle woningen hebben een fijne achtertuin waarvan de zonligging verschilt. Kortom, voor elk wat wils!

Inmiddels is de verkoop gestart en heeft de eerste toewijzingsronde voor fase 1 plaatsgevonden. De actuele beschikbaarheid is terug te zien via de projectwebsite www.zuyderkroon.nl, waar je je ook kunt inschrijven.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuyderkroon fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 56 beschikbaar
Prijs
€ 425.000,- tot € 810.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden