Koningskwartier fase 8

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zuidplas - Zevenhuizen-Moerkapelle
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 176m2
Kaveloppervlak
133 - 342m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Koningskwartier fase 8

Woningen zijn in aanbouw en worden in het voorjaar van 2024 opgeleverd. Snel wonen dus!
Neem contact op met de makelaar voor meer informatie, nog enkele woningen beschikbaar!

Zeven fasen gingen er al aan vooraf. Met fase 8 krijgt Koningskwartier nóg meer z’n definitieve karakter: dat van een ruim opgezet plan, met woningtypen die verrassend van architectuur zijn. En net als de voorgangers is fase 8 er één die een groen accent krijgt.

De vier typen woningen die gebouwd worden, liggen één voor één op aantrekkelijke locaties in het plan. Je kunt er wonen aan de lanen in Koningskwartier of met uitzicht op het park. En misschien heb je een voorkeur voor de woningen aan de rand, waar groen en water samenkomen. In alle gevallen maak je de keus voor maximaal woonplezier. Met een dorp in de nabijheid, een stad aan de horizon en recreatiemogelijkheden rondom.

45 woningen in totaal
In fase 8 van Koningskwartier komen er in totaal 45 woningen bij: 20 eengezinswoningen van 5,40 meter breed, 14 eengezinswoningen van 6,00 meter breed, 5 XL-eengezinswoningen die maar liefst 7,20 meter breed zijn en 6 twee-onder-een-kapwoningen, ook 6,00 meter breed. Alle woningen liggen verspreid over het plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskwartier fase 8
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 45 beschikbaar
Prijs
€ 495.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden