Zuyderkroon fase 1

Zuidplas - Zevenhuizen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Zuyderkroon wordt een prachtige, nieuwe wijk in Zevenhuizen-Zuid. De woningen komen tussen het oude dorp van Zevenhuizen en de Knibbelweg. Hier is het heerlijk landelijk wonen, maar dan wel met het centrum van Zevenhuizen heel dichtbij. Je fietst er in een paar minuten naartoe. Daarbij ben je ook zo bij de Rottemeren, de Eendragtspolder en de grote steden. Zo rij je in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A19. Steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. Het beste van twee werelden vindt elkaar in Zuyderkroon!

Binnen het plan worden in totaal circa 111 woningen met een ruime verscheidenheid aan woningtypen gerealiseerd. De verkoop van de eerste 20 woningen in fase 1 staat voor het tweede kwartaal van 2022 op de planning. In de 1e fase komen 5 rij-eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 levensloopbestendige woningen in verkoop. Kortom, voor elk wat wils! De twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen hebben parkeergelegenheid op eigen terrein, verder is er volop ruimte om te parkeren op straat of in de hoven.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuyderkroon fase 1
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden