Koningskwartier Gezinswoningen Fase 7 zuid

Zuidplas - Groot Hitland
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het blijft een verrassende ervaring, als u naar de nieuwe wijk Koningskwartier in Zevenhuizen rijdt. Het ene moment heeft u de voordelen van de Randstad, of de A12 of de A20 om u heen. En dan ineens, binnen een paar minuten, rijdt u door de rust van het Groene Hart. Weg is de bebouwing, aan weerszijden ziet u weidse polders met zelfs oude molens. Het is hier heerlijk wonen!

Het succes van Koningskwartier blijft voortduren! In het deel van Fase 7 (Fase 7 zuid) worden nieuwe gezinswoningen aangeboden. In totaal valt er te kiezen uit 27 gevarieerde gezinswoningen verdeeld over verschillende blokjes. De woonoppervlaktes voor deze woningen variƫren van 110 tot ruim 160m2. Voor ieder wat wils dus.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskwartier Gezinswoningen Fase 7 zuid
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 27 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden