Koningskwartier Appartementen Fase 7 zuid

Zuidplas - Groot Hitland
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het blijft een verrassende ervaring, als u naar de nieuwe wijk Koningskwartier in Zevenhuizen rijdt. Het ene moment heeft u de voordelen van de Randstad, of de A12 of de A20 om u heen. En dan ineens, binnen een paar minuten, rijdt u door de rust van het Groene Hart. Weg is de bebouwing, aan weerszijden ziet u weidse polders met zelfs oude molens. Het is hier heerlijk wonen!

Al geruime tijd is Koningskwartier in trek. Goed nieuws is dat er nu ook appartementen worden toegevoegd aan de woningen! Er valt te kiezen uit 18 appartementen met woonoppervlaktes tussen circa 80 en 110m2, voorzien van één of twee slaapkamers en een fijne buitenruimte. Het gebouw waarin de appartementen zich bevinden heeft vier woonlagen en past helemaal in de landelijks sfeer van Koningskwartier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskwartier Appartementen Fase 7 zuid
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden