Koningskwartier - fase 7

Zuidplas
Actueel aanbod

€ 582.000,- tot € 582.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
215 - 215m2
Kaveloppervlak
168 - 168m2
Inhoud
653 - 653m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Rust en ruimte, met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Dat is wonen in Koningskwartier, een fraai stukje nieuwbouw in Zevenhuizen-Zuid. Hier voel je je de koning te rijk, in een royale nieuwbouwwoning en een groene, gezellige wijk met fijne buren. En talloze speelplekken voor uren onbezorgd speelplezier!
Na het succes van de eerdere fasen blijft Koningskwartier volop in ontwikkeling! SYNCHROON realiseert in fase 7 in totaal 25 woningen.Hoewel de woningen onderling uiteraard verschillen en hun eigen specifieke kenmerken hebben, zijn er ook een aantal overeenkomsten te noemen. Zo zijn het stuk voor stuk duurzame, energiezuinige woningen met een moderne dorpse uitstraling en een hoogwaardig afwerkingniveau. Uiteraard beschikken alle woningen over een heerlijke tuin (voor een aantal woningen zelfs aan water) waar je grenzeloos kunt genieten van rust en privacy!

De woningen worden allemaal gasloos gebouwd. Voor de verwarming en warm water zal gebruik worden gemaakt van een bodemwarmtepomp (WKO-installatie). U ziet het: de woningen zijn hiermee volledig “toekomst-proof”. Zie jij jezelf hier al wonen? Of wil je meer weten over het wonen in fase 7 van Koningskwartier? Met deze brochure kun je je uitgebreid laten informeren en inspireren over de woningen, de buurt, de wijk en de omgeving.

Neem ook eens een kijkje op de speciale projectsite: www.koningskwartier.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskwartier - fase 7
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 582.000,- tot € 582.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden