De Nazoomers

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zuidplas - Nieuwerkerk aan den IJssel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 224m2
Kaveloppervlak
126 - 559m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De wijk Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt een nieuwe buurt: De Nazoomers. Deze nieuwe buurt bevindt zich aan de entree van de woonwijk en is omringd door groen en water, een warm welkom!

Hier worden straks 37 nieuwbouwwoningen met een ruime voor- en achtertuin in de stijl van de jaren ’30 gebouwd. Door het gebruik van verschillende gevels, stenen en dakpannen woon je straks in een buurt met een heerlijk dorps gevoel. Welke woning je ook kiest, in De Nazoomers ervaar je het ultieme binnen- en buitenleven.

De Nazoomers krijgt een gevarieerd aanbod aan woningen, dat is precies wat het wonen in deze buurt zo leuk maakt. Van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en 1 riante vrijstaande woning van maar liefst 224
m2; De Nazoomers heeft het allemaal! Net als de woningen variëren ook de tuinen in zonligging en grootte, ontmoet je buren in de voor- en zijtuin en geniet van je ruime achtertuin aan het water.

Wist je dat alle woningen in De Nazoomers gasloos en energieneutraal zijn? De warmte in de woningen wordt onder meer opgewekt doormiddel van een bodemwarmtepomp. Naast de warmtepomp zijn er nog tal van
andere duurzaamheidsmaatregelen. Nieuwsgierig naar wat nog meer? Klik hier voor meer informatie.

N.B.: De Nazoomers is nog in ontwikkeling. De getoonde afbeeldingen zijn voorlopig ontwerp en kunnen nog wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nazoomers
Start verkoop
30-09-2020
Koopwoningen
37
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden