Gloed Esse Zoom

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zuidplas - Nieuwerkerk aan den IJssel
Toekomstig aanbod

€ 364.000,- tot € 639.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 166m2
Kaveloppervlak
135 - 424m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

NA PRAAL KOMT GLOED
De woningen van Praal, de vorige fase in Esse Zoom, zijn in korte tijd met succes verkocht aan hun nieuwe eigenaren. Daarom laten we je niet lang wachten en volgt nu ons nieuwe aanbod. De nieuwe wijk Gloed bestaat uit 38 nieuwe woningen met een Oud-Hollandse uitstraling.

Op een steenworp afstand van Rotterdam, in het zuiden van Nieuwerkerk aan den IJssel, woon je landelijk, riant en duurzaam. De nieuwbouwwijk Gloed ademt groen, is omgeven door water en voelt ruimtelijk aan door haar breed opgezette lanen en grote groenplaatsen.
Groots wonen in Gloed in buitengewoon hoog afgewerkte, gevarieerde koopwoningen. Allen van binnen gasloos en klaar voor de toekomst.

Is jouw droomwoning een rijwoning in de breedte van 5.40, 5.70 of 6.00 meter, een twee-onder-éénkapwoning met garage, een herenhuis van maar liefst 7 meter breed of een vrijstaande villa? ’s Zomers genieten in de ruime tuin op het zuiden of parkeren op eigen erf? Gloed heeft het allemaal. Het is aan jou om te kiezen voor dat wat bij jou past.

Heb je belangstelling voor wonen in Gloed? Schrijf je nu in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gloed Esse Zoom
Start (voor)verkoop
12-10-2019
Koopwoningen
38
Prijs
€ 364.000,- tot € 639.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden