Koningskwartier - De Eilanden (fase 5)

Zuidplas
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
187 - 187m2
Kaveloppervlak
198 - 198m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Koningskwartier - De Eilanden
In de woonwijk Koningskwartier komt een bijzonder woongebied: De Eilanden. Op De Eilanden woont u wellicht wel op één van de mooiste plekken in Koningskwartier. De Eilanden wordt echt een plek met allure, waar u iedere dag een vakantiegevoel ervaart. Een groot aantal woningen is direct aan het water gelegen. Het sfeervolle karakter van De Eilanden komt tot uiting door de ruime opzet met groene lanen, brede watergangen en de prachtige architectuur: mooie entrees met luifels, karakteristieke kapvormen en detaillering in de ramen. Veel aantrekkelijke details, die het geheel een aantrekkelijk voorkomen geeft.

SYNCHROON B.V. realiseert in deze 5e fase in totaal 17 woningen:

*5 schitterende vrijstaande woningen (type BARON en BARON-XL)
*6 twee-onder-één-kapwoningen (type MARKIES) en
*6 royale, geschakelde woningen (type GRAAF).

Duurzaam & energiezuinig
De woningen worden allemaal gasloos gebouwd. Voor warm water, verwarming en koeling zal gebruik worden gemaakt van een eigen bodemwarmtepomp. Op de daken van de woningen worden zonnepanelen aangebracht voor opwekking van elektriciteit. De woningen worden allemaal uitgevoerd met een EPC van 0 (EPC=0). ?Dat betekent dat de woningen bijna net zo veel energie opwekken als er nodig is voor verwarmen, koelen, ventileren, verlichten en warm water. Goed voor het milieu, uw comfort en lagere energiekosten. En: de woningen zijn zo zuinig dat zelfs diverse hypotheekverstrekkers u extra aantrekkelijk een hypotheek kunnen aanbieden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskwartier - De Eilanden (fase 5)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 495.000,- tot € 495.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden