Koningskwartier - fase 4

Zuidplas
Actueel aanbod

€ 615.000,- tot € 615.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
194 - 194m2
Kaveloppervlak
444 - 444m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

KONINGSKWARTIER: Een fraai stukje nieuwbouw in Zevenhuizen

Rust en ruimte, met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Dat is wonen in Koningskwartier, een fraai stukje nieuwbouw in Zevenhuizen. Hier voel je je de koning te rijk, in een royale nieuwbouwwoning en een groene, gezellige wijk met fijne buren. Heb je kinderen? Voor hen is Koningskwartier een veilige haven met vele speelplekken voor uren onbezorgd speelplezier!

24 Royale nieuwbouwwoningen
Stel je eens voor: je eigen ruime koopwoning in Zevenhuizen, voorzien van alle gemakken en naar eigen smaak uit te breiden. En dat allemaal in een groene, ruim opgezette woonomgeving dichtbij natuur, water en het bruisende stadsleven. Zie jij jezelf er al wonen? Dan is een koopwoning in Koningskwartier jouw thuis!

In fase 4 van Koningskwartier in Zevenhuizen-Zuid ontwikkelt SYNCHROON momenteel 24 nieuwe koopwoningen, variƫrend van ruime (3-laags) Laanwoningen, riante (4-laags) Torenwoningen en een luxe vrijstaande villa.
Stuk voor stuk duurzame woningen met een modern dorpse uitstraling en een hoogwaardig afwerkingsniveau. En een heerlijke tuin waar je grenzeloos kunt genieten van rust en privacy!


Voor meer informatie zie ook www.koningskwartier.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskwartier - fase 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 615.000,- tot € 615.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden