Landgoed de Eendragt

Zuidplas - Zevenhuizen-Moerkapelle
Actueel aanbod

vanaf € 925.000,-

Over dit project

Landgoed de Eendragt is een exclusieve en ruim opgezette woonwijk in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen. In een bijzonder gebied van grote plassen en het groen worden op ruime kavels worden 37 grote en luxe woningen gerealiseerd. Je hebt er alle ruimte om lekker te leven en je kunt de woningen ook nog eens helemaal aanpassen aan je eigen woonwensen. Daarmee wordt het een heerlijke plek om na een werkdag thuis te komen. Thuiskomen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij de stad.

Interesse

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig de plannen te voltooien. Binnenkort vind je op deze plek meer informatie over het plan en de villa’s. De prijzen starten bij circa € 925.000,- vrij op naam. We verwachten in het tweede kwartaal van 2019 in verkoop te gaan. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Like ook de Facebookpagina: https://www.facebook.com/LandgoedDeEendragt/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed de Eendragt
Start (voor)verkoop
15-06-2019
Koopwoningen
37
Prijs vanaf
€ 925.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden