Thuis in Moordrecht - 15 appartementen

Zuidplas
Actueel aanbod

€ 219.900,- tot € 269.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 106m2
Kaveloppervlak
153 - 153m2
Inhoud
298 - 368m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen tussen de markante  Ringvaart en park 't Moerhout. Het kleurrijke complex op locatie De Rank is met zijn vier verdiepingen een echte blikvanger. De monumentale pakhuisuitstraling past bij de rijke scheepvaartgeschiedenis van dit ambachtelijk dorp. Het ruime complex bestaat optisch uit vier verschillende pakhuizen. De twee delen aan de Middelweg bestaan geheel uit koopappartementen met zonnige balkons. De twee delen verder op het terrein bestaan uit negentien zorgeenheden met op de bovenste verdieping twee royale koopappartementen.

Wonen in De Rank staat voor wonen op een unieke locatie. De pakhuisuitstraling maakt van De Rank een echte blikvanger. Vijftien prachtige appartementen liggen ingebed tussen de Ringvaart en het park. Met de dorpskern van Moordrecht op slechts een steenworp afstand. De groene en waterrijke omgeving staat natuurlijk garant voor een prachtig uitzicht - vanuit de woonkamer en vanaf het zonnige balkon. Binnenshuis zorgt de riante indeling ervoor dat u de ruimte heeft. De Rank brengt maximaal wooncomfort - voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Moordrecht - 15 appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 219.900,- tot € 269.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden