Lokaal nieuws dinsdag 09 juni 2020

Een nieuw huis inrichten, een hele klus!

Je hebt een splinternieuwe woning gekocht en staat nu voor de uitdaging er helemaal jouw woning van te maken. Wat leg je op je vloer, wat wil je voor de ramen en moet de zithoek niet wat gezelliger gemaakt worden met een mooi kleed. Er komt veel op je af en dat is moeilijk, want er is zoveel keus! 

Hoe fijn is het dan, als je dit niet alleen hoeft te doen. Tamara van Blijswijk van Stof op Maat neemt je als het ware bij de hand en voert je mee naar de wereld van het interieur. Ze laat je mooie gordijnstoffen zien, ze vertelt wat er allemaal op de vloer kan, ze komt met suggesties en ideeën. En waar ze vooral goed in is, is zich inleven in wat jij wilt, hoe jij van je nieuwe huis een fijn thuis maakt. Bedenk hoe relaxt het zou zijn als je niet naar verschillende leveranciers en bedrijven hoeft, maar dat er één contactpersoon is. Maak vrijblijvend een afspraak via www.stofopmaat.nl 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zuidplas.

Aanmelden